Over mij

Mijn naam is Lotte Rietveld. Ik ben professioneel fotograaf, en woon in Huizen. Fotografie is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Ik leg het liefst elk moment vast, zodat de herinnering voor altijd blijft. Mijn marketing- en communicatieachtergrond helpt mij in mijn werk als fotograaf. Ik ga op zoek naar een verhaal. Naar een persoonlijkheid. Of naar de boodschap, die jij met jouw foto kunt vertellen.

Ik heb mijn voormalige garage om laten bouwen tot een kleine studio aan huis in Huizen. Hier maak ik portretten, zowel in opdracht als ‘vrij werk’. De combinatie van het licht, de techniek en het juiste moment zorgt voor een uniek en professioneel resultaat. Kies je voor fine art fotografie? Dan ga je voor net dat beetje extra. Een bijzondere foto, geschikt als kunstwerk voor aan de muur.

Mijn focus ligt op verschillende soorten portretfotografie, voor zowel privé-, zakelijk-, als redactioneel gebruik.

Als ik niet in mijn studio bezig ben, vind je mij – bij voorkeur tijdens golden hour – vaak op de hei voor een fotoshoot.

Ik ben afgestudeerd aan Het FotografieInstituut en in het bezit van het diploma Professionele Fotografie. Ook heb ik diverse certificaten (5+) behaald en ik heb de specialisatie portretfotografie aan de School voor Fotografie afgerond. Ik houd mijn kennis voortdurend up-to-date. Ik ben lid van de internationale community van de Portrait Photo Awards en meer dan 15 van mijn foto’s zijn inmiddels ‘bekroond’ met een digitale award.

Heb jij interesse in een fotoshoot, een print of kan ik iets anders voor je betekenen? Ik kijk uit naar je bericht (info@lotterietveldfotografie.nl).

hetfotografieinstituut.nl
Award winnend fine art studioportret van Finn in oude stijl als fotograaf